Alonso, Ana

Ana Alonso, Tarrasa (Barcelona) 1970, ha residido durante la mayor parte de su vida en León. Se licenció en Ciencias Biológicas por la Universidad de León y amplió sus estudios en Escocia y París. Ha publicado ocho poemarios y, entre otros, ha recibido el Premio de Poesía Hiperión (2005) el Premio Ojo Crítico de Poesía (2006) y, recientemente, el Premio Antonio Machado en Baeza (2007) y el Premio Alfons el Magnànim Valencia de poesía en castellano (2008). Firma su obra poética como Ana Isabel Conejo.

Junto con Javier Pelegrín, es coautora de la serie de fantasía «La llave del tiempo» y de la novela juvenil El secreto de If. También ha traducido algunos clásicos británicos y americanos.

eBook
Imagen de Un cocodril misteriós

Un cocodril misteriós

La bruixa Rebeca ha trobat un cocodril que no és el que sembla. Una fada li va fer un encanteri fa molt de temps i, per tal de desfer-lo, haurà de reunir cinc llàgrimes molt especials. Però aquestes llàgrimes han de caure dins d'un flascó màgic a una hora concreta... Podrà Rebeca ajudar el cocodril (...)
eBook
Imagen de Joana Sense Por

Joana Sense Por

Amb «Joana Sense Por» aprendràs... La importància de preservar els animals mamífers al seu medi natural i la necessitat de valorar-los i respectar-los.El castell d'un regne on no hi ha animals mamífers patix una maledicció terrible: no podrà tornar a habitar-lo ningú fins que hi haja una persona (...)
eBook
Imagen de L'endevinalla de la vida

L'endevinalla de la vida

El vaixell escola del capità Carib ha salpat a la recerca del tresor del pirata Malaespina. Però, per a poder trobar-lo, la tripulació haurà de resoldre una sèrie d'endevinalles sobre les diferents classes d'éssers vius.Amb «L'endevinalla de la vida» aprendràs a distingir els éssers vius per les (...)
eBook
Imagen de El palau subterrani

El palau subterrani

El drac Minus i l'elf Berk es colen en un passadís subterrani que els duu fins a un palau encantat. Per a sobreviure, hauran d'aprendre a llegir uns símbols molt curiosos... I, a més, descobriran el secret que amaga aquest indret tan estrany.Amb «El palau subterrani» aprendràs... A llegir i a usar (...)
eBook
Imagen de Desafiament lunar

Desafiament lunar

A Lluís, un xiquet superheroi, se li presenta una aventura nova i sorprenent: la superheroïna Llúcia està presonera a la Lluna i ell l'ha de rescatar. Però Noir, un bruixot intergalàctic, ho vol impedir de totes totes i, per això, fa que cada dia desaparega un trosset del nostre satèl·lit! Sort que (...)
eBook
Imagen de Una mà en la pedra

Una mà en la pedra

La mare de Clara és paleoantropòloga i sempre passa les vacances buscant jaciments nous. Però, aquesta vegada, és Clara qui descobrix, a l'entrada d'una gruta, una mà de color ocre dibuixada en la roca... Quan recolza la mà damunt de la pintura, nota un contacte humà i, davant d'ella, apareix Leia, (...)
eBook
Imagen de Els mags del Gran Basar

Els mags del Gran Basar

El sultà de Bahar demana a la seua filla Lia que busque els tres millors mags del Gran Basar. Amb l'ajuda del seu amic Alí, l'ensinistrador d'elefants, la princesa visita aquells comerciants que tenen més productes màgics entre les seues mercaderies: dos venedors de catifes, una de pocions, un (...)
eBook
Imagen de El castell de vapor

El castell de vapor

Enid, la princesa maga del regne d'Occam, vol trobar la manera de convertir el castell reial en un «palau mòbil». Per això, haurà de viatjar amb el seu amic Bert al món dels humans. Allà trobaran un antic mag d'Occam que s'ha reconvertit en científic i que els revelarà els secrets de la ciència (...)
eBook
Imagen de Mitologías del mundo

Mitologías del mundo

Una mujer mágica que se convierte en un árbol, unos libros donde está escrito el futuro, dioses y diosas que se comportan como humanos, héroes y heroínas inolvidables. En este libro encontrarás estos y muchos otros relatos procedentes de las mitologías más importantes del mundo. ¡Descubre las (...)
eBook
Imagen de Mi primer libro de mitología

Mi primer libro de mitología

Personas que se convierten en animales, animales que actúan como personas, héroes y heroínas alucinantes, dioses y diosas, monstruos de todas clases. ¿Te atreves a adentrarte en el fantástico mundo de la mitología? ¡Seguro que no te arrepentirás!Un libro para acercarse a la mitología y conocer los (...)
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último