Estilo de vida


por página
eBook
Imagen de La pilota no entra per atzar

La pilota no entra per atzar

Aquest és un llibre excepcional i únic. És més que un llibre de futbol i molt més que un llibre de gestió. Si vols saber com funciona per dins un club de futbol, si vols idees noves per a la teva feina, si vols entendre la lògica oculta sobre el que ha passat al Barça, la lectura d'aquest llibre (...)
eBook
Imagen de Un any al paradís

Un any al paradís

“No sabeu com n’és, de bonic, el Camp Nou, a les fosques, amb centenars de milers de càmeres immortalitzant un dia històric. Espero que aquest llibre serveixi perquè no ho oblidem mai. Gràcies per compartir-ho amb mi.” “Un any al paradís és el meu diari personal del triplet: Copa, Lliga i Champions (...)
eBook
Imagen de Córrer per ser feliç

Córrer per ser feliç

"Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d'entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no (...)
eBook
Imagen de Diari d'un progre desconcertat

Diari d'un progre desconcertat

Què passa quan es canvia la pana per la gomina? Es pot repicar i anar a la manifestació? En un món on els límits entre l'esquerra i la dreta es desdibuixen i els ideals d'ahir ja només són l'acudit d'avui, el progre desconcertat busca el seu lloc entre el despatx fengshui i la filosofia okupa. A (...)
eBook
Imagen de Ada o el ardor

Ada o el ardor

La cumbre de la carrera de Nabokov: una de las más bellas, complejas e imaginativas visiones de la pasión amorosa que haya dado la literatura moderna.
eBook
Imagen de ¡Noticia bomba!

¡Noticia bomba!

¡Noticia bomba!, celebrada como una de las grandes novelas de humor del siglo XX, es también la obra cumbre, en este registro, de Evelyn Waugh, el autor de otras piezas memorables, como Decadencia y caída, Cuerpos viles, Merienda de negros o Los seres queridos. Lord Copper, un magnate de la prensa (...)
eBook
Imagen de Piccadilly Jim

Piccadilly Jim

Cuando la riquísima Eugenia Van Brunt se casó con Bingley Crocker, un actor de quinta fila, Jimmy, el hijo de Crocker, más conocido como Piccadilly Jim, se despidió de su trabajo. ¿Por qué habría de malgastar la vida trabajando? Y ahora todos viven en Londres, donde Eugenia se ha empeñado en (...)
eBook
Imagen de Luna llena

Luna llena

La luna llena brilla sobre las almenas y torres del castillo de Blandings, y alborota los corazones de algunos de los invitados del conde de Emsworth. Entre ellos están el coronel Wedge y su guapa hija Verónica; Tipton Plimsoll, el joven millonario americano y, desde luego, Freddie, el joven hijo (...)
 Primero ... Anterior 325 326 327 328 329