Les anècdotes del Dr. Estivill

Autor:
Estivill, Dr. Eduard
Editorial:
Penguin Random House Grupo Editorial España
ISBN
9788490195246
Idioma
Catalán
Publicado
2014
Formato
application/epub+zip
Marca de agua digital
7,99€

"Les anècdotes del doctor Estivill és un llibre autobiogràfic de lespecialista més conegut en el món de la Medicina del Son. Ple dhistòries divertides sobre linsomni, la narcolèpsia, el somnambulisme, les apnees, els roncs, etc., està escrit des de lafecte, laironia i amb sentit de lhumor. Els seus més de 35.000 pacients li han permès redactar aquest llibre, que ens ajuda a saber més sobre el son i a mirar les coses des duna altra perspectiva.

«Fa temps que em ballava pel cap. Dirigir una Clínica del Son és una aventura molt gratificant que tajuda a conèixer els aspectes més humans de les persones. I jo ho volia explicar-la a tothom. Fa moltpoc que es van complir vint-i-cinc anys des que vaig iniciar aquesta tasca tan agradable dintentar resoldre els problemes del son de la gent. 'Visites que han generat una complicitat important i shan convertit en part de la nostra 'família del Son'. Ara bé, en totes les famílies passen coses, i aquestes coses solen comportar anècdotes i situacions divertides...

Shavia descriure un llibre,això sí, respectant al màxim la intimitat dels pacients, que per a nosaltres és sagrada. Així ha sortit aquest llibre, amb anècdotes de les persones que no dormen, de les que tenen massa son i de les que no deixen dormir.

'Aquí teniu el resultat. Un llibre ple de curioses 'veritats' que espero que us sigui útil i us faci passar una estona agradable.'"