Pichon, Liz

eBook
Imagen de El genial mundo de Tom Gates

El genial mundo de Tom Gates

Los divertidísimos diarios de TOM GATES ya cuentan con MÁS DE 4 MILLONES DE LECTORES EN TODO EL MUNDO."Me llamo Tom Gates. Cuando los profes no están controlándome, me gusta dibujar y pensar mil maneras de fastidiar a Delia, mi hermana mayor".En el colegio dicen que soy muy distraído y que no me (...)
eBook
Imagen de El món genial del Tom Gates

El món genial del Tom Gates

" Em dic Tom Gates. Quan els profes no m'estan mirant amb uns ulls com unes taronges, m'agrada dibuixar i pensar mil maneres d'empipar la Dèlia (la meva germana). Els profes diuen que em distrec molt i que no em concentro, però és mentida, perquè ara estic súper concentrat pensant quin tipus de (...)
eBook
Imagen de Tom Gates, 18. Diez historias geniales

Tom Gates, 18. Diez historias geniales

"Este libro está lleno de historias geniales... ¡y tronchantes! En la ciudad se va a celebrar un desfile infantil y todos quieren participar. Especialmente Marcus (típico). Mamá y papá han dejado a Delia al mando en casa, y eso nunca es una buena idea. Y yo he descubierto que comer helado a (...)
eBook
Imagen de Tom Gates, 18. Deu històries genials

Tom Gates, 18. Deu històries genials

"Peta't de riure amb les històries genials d'aquest llibre! Hi haurà una desfilada a la nostra ciutat, i tothom hi vol participar... Sobretot, el Marcus (típic). Els pares obliguen la Dèlia a cuidar de mi, cosa que MAI és una bona idea. I jo he descobert que intentar pispar una cullerada de gelat (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Excuses perfectes (i altres genialitats)

Tom Gates: Excuses perfectes (i altres genialitats)

Em dic Tom Gates i m'he proposat aconseguir més ESTRELLES que ningú al quadre de punts del meu profesor, el senyor Fullerman, però no ho tinc GENS fàcil! Això és per tres motius: 1. El Marcus és un trampós que sempre em busca les pessigolles. 2. El queixal em fa TANT de mal que NO puc (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Excusas perfectas (y otras cosillas geniales)

Tom Gates: Excusas perfectas (y otras cosillas geniales)

Los divertidísimos diarios de TOM GATES ya cuentan con MÁS DE 4 MILLONES DE LECTORES EN TODO EL MUNDO.Me llamo Tom Gates, y me he propuesto acumular más ESTRELLAS que nadie en la tabla de mi profesor, el señor Fullerman, pero lo tengo más bien CHUNGO por tres motivos:1. Marcus es un tramposo que (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Festival de genialitats (més o menys)

Tom Gates: Festival de genialitats (més o menys)

Sèrie guanyadora del premi Roald Dahl 2011 i del Red House Children's Book Award 2012. "Em dic Tom Gates. BONES NOTÍCIES: 1. Hem inscrit el Pollastre (el gos del meu amic Derek) a una exposició canina... i ara està tot net i fa bona olor (ja era hora). 2. La meva germana Dèlia no suporta (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Festival de genialidades (más o menos)

Tom Gates: Festival de genialidades (más o menos)

La serie " TOM GATES " ha sido galardonada con el premio Roald Dahl 2011 al libro más divertido y con el Red House Children's Book Award 2012. " Me llamo Tom Gates, y tengo BUENAS NOTICIAS: 1. Hemos inscrito a Pollo (el perro de mi amigo Derek) en una exhibición canina... y ahora está limpito y (...)
eBook
Imagen de Tom Gates, 19. Rialles genials (perquè sí)

Tom Gates, 19. Rialles genials (perquè sí)

«Hi ha coses divertides i coses no tan divertides, per exemple: 1. Fer un bot i trencar-se un os del peu. (Gens divertit.) 2. Fer gargots al peu enguixat. (Divertit.) 3. Rebre la visita d'un nen que es menja el sucre a cullerades. (Gens divertit.) 4. Mirar com un esquirol roba coses al jardí. (...)
eBook
Imagen de Tom Gates, 19. Risas geniales (porque sí)

Tom Gates, 19. Risas geniales (porque sí)

«Me llamo Tom Gates, y he descubierto que algunas cosas son mucho más divertidas que otras. Por ejemplo: 1. Romperte un hueso al dar un bote. (Cero divertido). 2. Decorarte la escayola del pie con garabatos. (Divertido). 3. Conocer a un chaval que se come el azúcar a cucharadas. (Cero (...)
1 2 Siguiente