Catalán


por página
Imagen de La Finestra De'n Kenny

La Finestra De'n Kenny

Al mig d’un somni, en Kenny es desperta. I recorda un jardí. –He vist un jardí al somni –pensa en Kenny–, i un arbre.Hi havia un arbre tot florit de blanc. I més amunt de l’arbre brillaven el sol i la lluna costat per costat. La meitat del jardíera plena de matí daurat, i l’altra meitat ho era de (...)
Temas Catalán
Imagen de Qui Compra Un Rinoceront A Bon Preu?

Qui Compra Un Rinoceront A Bon Preu?

Ni el gos, ni el gat, ni el canari, ni els peixos són ja la mascota ideal, sinó un rinoceront ventrut, la presència del qual aportaria múltiples avantatges a casa (i algun inconvenient que l'autor passa per alt amb generosa indulgència).
Temas Catalán
Imagen de Ernest I Celestina, Músics De Carrer

Ernest I Celestina, Músics De Carrer

“Ernest i Celestina, músics de carrer” és un dels 30 llibres d’una exitosa sèrie que Gabrielle Vicent va començar a publicar als anys 80, sobre les peripècies d’un ós bondadós i d’una ratolineta amb molta iniciativa. Viuen modestament en una casa que necessita reparacions i, per poder pagar les (...)
Temas Catalán
Imagen de Gina I Ton

Gina I Ton

MENCIÓ DEL IX PREMI INTERNACIONAL COMPOSTELA PER A ÀLBUM IL·LUSTRAT–Estigues al cas, Ton. Si no m’escoltes, no tornaré a explicar-te cap conte.El mixet va escoltar la menuda amb ulls astorats. «Està enfadada? Ho sembla..., però no entenc perquè m’ho diu.»“Gina i Ton”plasma un moment quotidià entre (...)
Temas Catalán
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último