Catalán


por página
Imagen de Ernest I Celestina, Músics De Carrer

Ernest I Celestina, Músics De Carrer

“Ernest i Celestina, músics de carrer” és un dels 30 llibres d’una exitosa sèrie que Gabrielle Vicent va començar a publicar als anys 80, sobre les peripècies d’un ós bondadós i d’una ratolineta amb molta iniciativa. Viuen modestament en una casa que necessita reparacions i, per poder pagar les (...)
Temas Catalán
Imagen de Gina I Ton

Gina I Ton

MENCIÓ DEL IX PREMI INTERNACIONAL COMPOSTELA PER A ÀLBUM IL·LUSTRAT–Estigues al cas, Ton. Si no m’escoltes, no tornaré a explicar-te cap conte.El mixet va escoltar la menuda amb ulls astorats. «Està enfadada? Ho sembla..., però no entenc perquè m’ho diu.»“Gina i Ton”plasma un moment quotidià entre (...)
Temas Catalán
Imagen de Pam a pam

Pam a pam

“Pam a pam”, un clàssic de Leo Lionni de 1960, va ser el seu primer llibre de faules, protagonitzat per una astuta eruga que se les enginya per no ser devorada per diversos ocells.
Temas Catalán
Imagen de Nelson Mandela - El camí cap a la llibertat

Nelson Mandela - El camí cap a la llibertat

Hi ha un lloc al món on es guarda la memòria de Nelson Mandela. És un museu que porta el seu nom, al poble de Qunu, on va viure la seva infància. Allí treballa com a guia en Sipho, el vell company del líder, que acostuma a narrar als visitants del museu algunes seqüències de la vida de Mandela. (...)
Temas Catalán
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último