Grupo Anaya S.A.

eBook
Imagen de Els mags del Gran Basar

Els mags del Gran Basar

El sultà de Bahar demana a la seua filla Lia que busque els tres millors mags del Gran Basar. Amb l'ajuda del seu amic Alí, l'ensinistrador d'elefants, la princesa visita aquells comerciants que tenen més productes màgics entre les seues mercaderies: dos venedors de catifes, una de pocions, un (...)
eBook
Imagen de El castell de vapor

El castell de vapor

Enid, la princesa maga del regne d'Occam, vol trobar la manera de convertir el castell reial en un «palau mòbil». Per això, haurà de viatjar amb el seu amic Bert al món dels humans. Allà trobaran un antic mag d'Occam que s'ha reconvertit en científic i que els revelarà els secrets de la ciència (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Excuses perfectes (i altres genialitats)

Tom Gates: Excuses perfectes (i altres genialitats)

Em dic Tom Gates i m'he proposat aconseguir més ESTRELLES que ningú al quadre de punts del meu profesor, el senyor Fullerman, però no ho tinc GENS fàcil! Això és per tres motius: 1. El Marcus és un trampós que sempre em busca les pessigolles. 2. El queixal em fa TANT de mal que NO puc concentrar-me (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Excusas perfectas (y otras cosillas geniales)

Tom Gates: Excusas perfectas (y otras cosillas geniales)

Los divertidísimos diarios de TOM GATES ya cuentan con MÁS DE 4 MILLONES DE LECTORES EN TODO EL MUNDO.Me llamo Tom Gates, y me he propuesto acumular más ESTRELLAS que nadie en la tabla de mi profesor, el señor Fullerman, pero lo tengo más bien CHUNGO por tres motivos:1. Marcus es un tramposo que (...)
eBook
Imagen de Tom Gates: Festival de genialitats (més o menys)

Tom Gates: Festival de genialitats (més o menys)

Sèrie guanyadora del premi Roald Dahl 2011 i del Red House Children's Book Award 2012. "Em dic Tom Gates. BONES NOTÍCIES: 1. Hem inscrit el Pollastre (el gos del meu amic Derek) a una exposició canina... i ara està tot net i fa bona olor (ja era hora). 2. La meva germana Dèlia no suporta sentir-me (...)
eBook
Imagen de Mini Timmy, 7. El nou fitxatge

Mini Timmy, 7. El nou fitxatge

Els Lleons han fet un nou fitxatge. El jugador es diu Ricard, un noi molt simpàtic que juga de primera. Només hi ha un problema... Sembla que vol ser l'única estrella de l'equip i no passa mai la pilota al Timmy! El Ricard i el Timmy haurien d'aprendre que tot és més fàcil quan treballes en (...)
eBook
Imagen de Mitologías del mundo

Mitologías del mundo

Una mujer mágica que se convierte en un árbol, unos libros donde está escrito el futuro, dioses y diosas que se comportan como humanos, héroes y heroínas inolvidables. En este libro encontrarás estos y muchos otros relatos procedentes de las mitologías más importantes del mundo. ¡Descubre las (...)
eBook
Imagen de Mi primer libro de mitología

Mi primer libro de mitología

Personas que se convierten en animales, animales que actúan como personas, héroes y heroínas alucinantes, dioses y diosas, monstruos de todas clases. ¿Te atreves a adentrarte en el fantástico mundo de la mitología? ¡Seguro que no te arrepentirás!Un libro para acercarse a la mitología y conocer los (...)
eBook
Imagen de El libro de la esperanza

El libro de la esperanza

Reflexiones sobre la esperanza, la supervivencia y el enrevesado milagro de estar vivos NO HAY NADA MÁS FUERTE QUE UNA PEQUEÑA ESPERANZA QUE NO SE RINDE El libro de la esperanza es una recopilación de pequeñas islas de ilusión. Reúne formas de consuelo e historias que nos proporcionan nuevas (...)
eBook
Imagen de Billie B. Brown, 9. Billie B. és la millor

Billie B. Brown, 9. Billie B. és la millor

En Jack ajuda la Billie B. a fer feinetes per comprar a mitges alguna cosa que els agradi a tots dos. Però quan per fi reuneixen prou diners, la Billie B. prefereix comprar una cosa només per a ella. S'ho rumiarà i canviarà d'idea? I què farà quan la seva festa d'aniversari no surti com havia (...)
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último