Larousse Planeta/Larousse Editorial

eBook
Imagen de False friends

False friends

Libro para aprender los falsos amigos más comunes entre el inglés y el español, a través del humor, con ilustraciones que representan la diferencia del significado del par de palabras en español y en inglés, para que cada vez que oigas o leas una de las dos, te acuerdes de que tienen trampa... y (...)
eBook
Imagen de When Pigs Fly...(las ranas criarán pelo)

When Pigs Fly...(las ranas criarán pelo)

Libro para aprender definitivamente las expresiones inglesas (o idioms) más usuales a través del humor, con ilustraciones que representan el significado literal de la expresión, sorprendente en la mayoría de los casos. Así, el dibujo te ayudará a recordar cómo se dice correctamente en inglés. (...)
eBook
Imagen de Spanish Grammar

Spanish Grammar

Esta obra de referencia en inglés de gramática española te ayudará a: - Comprender las reglas gramaticales para mejorar la comunicación - Aprender cómo utilizar los sustantivos, adjetivos, pronombres, verbos, adverbios, preposiciones y conjunciones - Estructurar las frases de forma correcta gracias (...)
Temas Lenguas
eBook
Imagen de Hort fàcil amb nens

Hort fàcil amb nens

D'on venen les hortalisses? Com es pot organitzar un hort a una terrassa? I a l'escola? Quan s'han de plantar els carbassons o les maduixes? I com se sap quan s'han de recollir les patates? És necessari mantenir tots els animals allunyats de l'hort? Quina és la diferència entre les llavors i els (...)
eBook
Imagen de A vestir-se!

A vestir-se!

Al matí, els calçotets, els mitjons, la samarreta, el jersei, els pantalons, que sembla que no volen deixar-se posar... l´Àlex sembla que estigui jugant a disfressar-se, tot i que en realitat està aprenent a vestir-se. Aquesta història, que es repeteix dia a dia i moltes vegades es fa interminable, (...)
eBook
Imagen de A l'escola !

A l'escola !

Demà és el gran día! L'Àlex va a l'escola per primer cop. Ja ho té tot: la bata, la bossa pel berenar, el xandall, la motxilla... És el moment de fer nous amics i de descobrir un món ple d'experiències. A L'ESCOLA! pretén transmetre amb senzillesa pautes per a què pares i fills visquin amb il.lusió (...)
eBook
Imagen de A recollir !

A recollir !

La col·lecció Les històries de l'Àlex, amb una desena de títols i gran éxit de públic, es presenta ara totalment renovada. La renovada proposta de la col·lecció d'infantils VOX ofereix consells pràctics, relats molt divertits que faran més fácil als menuts adquirir hàbits que, molt sovint, (...)
eBook
Imagen de Cap al llit

Cap al llit

La col·lecció Les històries de l'Àlex, amb una desena de títols i gran éxit de públic, es presenta ara totalment renovada. La renovada proposta de la col·lecció d'infantils VOX ofereix consells pràctics, relats molt divertits que faran més fácil als menuts adquirir hàbits que, molt sovint, (...)
eBook
Imagen de A l´aigua!

A l´aigua!

És hora de banyar-se i l´Àlex no troba el moment de deixar de jugar. Sembla que no s´adoni de la necessitat de rentar-se. I después no voldrà surtir de l´aigua! S´està tan bé a l´aigua tèbia! Aquesta història de l´Àlex, quotidiana, coneguda, entranyable i moltes vegades interminable,pretén ensenyar (...)
eBook
Imagen de A taula!

A taula!

Rentar-se les mans, seure bé a taula, menjar de tot, no embrutar-se massa i acabar el plat... Quantes complicacions! Aquesta història de l'Àlex pretén ensenyar i entretenir els nens i donar pautes fàcils als pares per convertir una rutina diària en una activitat sana i enriquidora.
Anterior 1 2 3 4 5 Siguiente