Grup 62

eBook
Imagen de El meu germà es diu Jessica

El meu germà es diu Jessica

El nou llibre crossover de l'autor d'El noi del pitjama de ratlles.
Temas Ficción
eBook
Imagen de Els crims de Chopin

Els crims de Chopin

En diverses cases de Sevilla s'han produït una sèrie de robatoris que preocupen tota la ciutat. El lladre, a qui anomenen «Chopin» perquè sempre deixa una partitura del famós compositor per signar el robatori, s'emporta diners, joies i altres articles de valor. Una nit apareix un cadàver a la sala (...)
eBook
Imagen de Últims dies a Berlín

Últims dies a Berlín

Una gran història d'amor i guerra, de lluita i supervivència. Una delícia narrativa. Quan en Yuri Santacruz va assistir al nomenament com a canceller d'Adolf Hitler, no es podia imaginar com canviaria la seva vida a Berlín. Hi havia arribat feia uns quants mesos, després d'haver fugit de Sant (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de El Llibre Negre de les Hores

El Llibre Negre de les Hores

No es pot segrestar algú que fa quaranta anys que és mort, i, per descomptat, aquest algú no pot sagnar. Vitòria, 2022. L'exinspector Unai López de Ayala –àlies Kraken– rep una trucada anònima que canviarà el que creu que sap del seu passat familiar: té una setmana per trobar el llegendari Llibre (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Ha estat assassinat el director d'una de les empreses espanyoles que treballen en la construcció de les gegantines Torres Petronas de Kuala Lumpur. La policia local ho considera un simple embolic de faldilles i deté un altre ciutadà espanyol. Però Jordi Sureda, secretari de l'ambaixada a Malàisia, (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de Albert Roig. Humor amb bigoti.

Albert Roig. Humor amb bigoti.

Tot el que ha de saber un bon català per anar per la vida moderna. Un llibre amb un sentit de l'humor delirant i ple de curiositats. Humor i sarcasme en català. I amb bigoti. El llibre del tiktoker del moment.
eBook
Imagen de El misteriós ull del drac

El misteriós ull del drac

Una carta misteriosa, un viatge inesperat i un preciosíssim tresor nascut al cor del Brasil és l'inici d'una aventura única darrere la pista del llegendari Ull del Drac.
eBook
Imagen de Els deu passos cap a Nanette

Els deu passos cap a Nanette

No hi ha res més fort que una dona trencada que s'ha reconstruït a ella mateixa». Hannah Gadsby, Nanette Hannah Gadsby, humorista guanyadora de diversos premis, va trencar els límits del que és la comèdia amb el seu monòleg Nanette, que inesperadament la va fer famosa i reconeguda arreu del món. (...)
eBook
Imagen de Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra

Contes d'estiu de Lucía, mi pediatra

Hola! Soc la Lola i aquí estic de nou amb el meu germà Toni i la nostra pediatra preferia, la Lucía, donant-li la benvinguda a l'estiu. Junts anirem a la platja, aprendrem la importància de posar-nos crema per a protegir-nos del sol i ens n'anirem d'excursió a veure dofins. Tu els has vist alguna (...)
eBook
Imagen de Vacances a la Costa Blava

Vacances a la Costa Blava

Acabem d'arribar a Niça per fer unes supervacances: a la riviera gaudirem del sol, el mar i... investigarem la desaparició d'un anell valuosíssim! Una altra aventura emocionant de les Tea Sisters
Anterior 1 2 3 4 5 Siguiente ... Último