Milian Mestre, Manuel

Manuel Milián Mestre és, probablement, el tertulià més requerit pels mitjans, per la seva independència de criteri, les seves informacions contrastades i la seva eficàcia expressiva.   Fundador d’Alianza Popular, diputat al Congrés i membre de l’executiva del PP, Milián Mestre ha tingut un paper clau en episodis tan fonamentals com el retorn de Tarradellas i el pacte del Majestic. Els desencontres continus amb el PP l’han dut a deixar el partit. Ha acusat el govern d’Aznar de ser el motor de la gran corrupció que ha enfonsat el sistema polític i s’ha manifestat en desacord amb Mariano Rajoy per haver trencat definitivament tots els ponts amb Catalunya.
eBook
Imagen de Els ponts trencats

Els ponts trencats

Tot  allò que no sabíem del nostre passat immediat i que canviarà la nostra percepció d’un present complicat i un futur incert.
eBook
Imagen de Les paradoxes de l'amistat

Les paradoxes de l'amistat

La pèrdua d'alguns amics fa pensar a Manuel Milián Mestre en el valor de l'amistat com a descoberta de l'altre, del que és diferent de tu. Del contrast en la manera de ser, de fer i de pensar, sovint en neix l'amistat que ens fa créixer. Aquest és un dels valors paradoxals de l'amistat. En aquest (...)