Pla, Josep

Josep Pla (Palafrugell, 1897 - Llofriu, 1981) és unànimement considerat el millor prosista en llengua catalana del segle XX. Periodista, escriptor i viatger incansable, és autor d’una obra completa de quaranta-cinc volums i més de trenta mil pàgines, entre les quals destaquen obres excelses com El quadern gris, Aigua de mar, les sèries d’Homenots o El carrer Estret
eBook
Imagen de Las ciudades del mar

Las ciudades del mar

Josep Pla, uno de los mejores cronistas del siglo XX, nos lleva de paseo por algunas de las ciudades decosta más bellas del Mediterráneo.Edición con imágenes del autor y prólogo del novelista José Carlos Llop.
eBook
Imagen de Dietarios de Madrid

Dietarios de Madrid

Una minuciosa, lúcida e irónica mirada hacia la vida madrileña de los años veinte y treinta de la mano del admirado escritor catalán, cronista por excelencia del siglo xx.Con prólogo de David Trueba.
eBook
Imagen de Història de la Segona República Espanyola (1929-abril 1933)

Història de la Segona República Espanyola (1929-abril 1933)

Un testimoni revelador sobre el posicionament de Pla durant la Guerra Civil.
eBook
Imagen de Viatge a Rússia el 1925

Viatge a Rússia el 1925

Ens traslladem a la Rússia de l’any 1925 a través de la mirada d’un jove Josep Pla.
Temas Ficción
eBook
Imagen de La cendra de la vida: Narracions 1949-1967

La cendra de la vida: Narracions 1949-1967

Josep Pla és un clàssic indiscutible, però se'l sol considerar un escriptor de memòries, de llibres de viatges, de biografies, de reportatges i de guies geogràfiques o culinàries molt abans que un narrador. I, en canvi, ell mateix no es va cansar de dir que la seva primera vocació, de jove, havia (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de La ceniza de la vida

La ceniza de la vida

Josep Pla fue uno de los prosistas más importantes del siglo xx en nuestro país. Su labor literaria y periodística lo encumbró como uno de los narradores que mejor supo retratar la situación política y social, así como las costumbres de su tiempo. Por primera vez se reúne en un solo volumen la (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de Humor honesto y vago

Humor honesto y vago

La enorme personalidad de Josep Pla —sin duda alguna uno de los prosistas más importantes del siglo XX— tiene muy cultivada una importante faceta humorística. El escritor de talento, el observador, maneja en Humor honesto y vago con extraordinaria destreza la difícil y rara cualidad de un humorismo (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de Periodisme i llibertat: Cartes 1920-1950

Periodisme i llibertat: Cartes 1920-1950

Joan Estelrich i Josep Pla van ser companys de generació i van tenir molt de tracte. El centenar de cartes que aplega aquest volum cobreixen un període de trenta anys, de 1920 a 1950, i il·lustren amb vivor les respectives trajectòries, que van tenir un espai permanent d'intersecció al voltant de (...)
eBook
Imagen de Cartes d'Itàlia

Cartes d'Itàlia

Pròleg de Josep Maria Fonalleras. Cartes d'Itàlia és un recull de cròniques de viatge de diverses èpoques, i constitueix un exemple característic d'una vessant cabdal en l'obra de Josep Pla: el llibre de viatges fet per un periodista que viu per viatjar i escriure i que escriu per viure i viatjar. (...)
Temas Ficción
eBook
Imagen de Calendario sin fechas

Calendario sin fechas

Por primera vez se publica en su versión originaria una selección de los más de 1.700 artículos que Josep Pla escribió semanalmente en su sección titulada «Calendario sin fechas» en la revista semanal Destino, en la que colaboró de 1939 a 1975. El presente volumen constituye por lo tanto una (...)
1 2 3 4 5 Siguiente