Kalandraka Editora, S.L.

Imagen de Los Versos Del Libro Tonto

Los Versos Del Libro Tonto

Un poemario que invita al juego literario: aquí están los versos que huyeron por aire, por mar y por tierra. Los primeros se los tragó un gallo-veleta, los segundos los encontró la sirena Flora, y los últimos los recogió un escarabajo pelotero.
Imagen de A La Carretera

A La Carretera

«A la carretera» va ser la bíblia i el manifest de la generació beat; una novel·la de culte i un clàssic de la literatura nord-americana del segle XX que va contribuir a la mitificació de la famosa Ruta 66. Amb una nova traducció a càrrec de Ferran Ràfols, avui dia es continuen reeditant milers (...)
Temas Catalán
Imagen de L'oliver Button És Una Nena

L'oliver Button És Una Nena

L’Oliver és diferent: gaudeix de la natura i la lectura, juga amb nines retallables i li encanta disfressar-se per cantar i, sobretot, per ballar. Al seu pare li agradaria que practiqués esports però, la seva manca d’habilitats per a l’exercici físic fa que els altres nens de l’escola el marginin, (...)
Temas Catalán
Imagen de Les Dues Vegades Del Baró Lamberto

Les Dues Vegades Del Baró Lamberto

«Les dues vegades del baró Lamberto» és un relat divertit i desbaratat que, durant dotze capítols i un epíleg, explica les peripècies d’un vell i adinerat aristòcrata que, tot posant en pràctica un antic remei egipci, experimenta una progressiva millora en la seva salut, entre altres sorprenents (...)
Temas Catalán
Imagen de Plasticus Maritimus. Unha Especie Invasora

Plasticus Maritimus. Unha Especie Invasora

Se os peores prognósticos se cumprisen, en 2050 o peso do plástico nos océanos superaría o dos propios peixes; non en van, calcúlase que uns 8 millóns de toneladas dese material -do cal a metade é dun só uso- acaban cada ano no ecosistema mariño. Este libro é unha guía que presenta a ficha (...)
Imagen de Plasticus Maritimus. Una Especie Invasora

Plasticus Maritimus. Una Especie Invasora

Si los peores pronósticos se cumpliesen, en 2050 el peso del plástico en los océanos superaría al de los propios peces; no en vano, se calcula que unos 8 millones de toneladas de ese material -del cual la mitad es de un solo uso- acaban cada año en el ecosistema marino. Este libro es una guía (...)
Imagen de O Pintor Cego

O Pintor Cego

"O pintor cego" é un diálogo literario e artístico entre Xabier DoCampo e Xosé Cobas, ao que incorporan o lenzo «A illa dos mortos», de Arnold Böcklin. Existen varias versións de este cadro que, co tempo, inspirou moitas outras creacións pictóricas, musicais, escénicas, cinematográficas e (...)
1 2 3 4 5 Siguiente ... Último