Ser del Barça és...

Autor:
Gonzalo, Eduard Gonzalo, Eduardo
Editorial:
Del Serbal Penguin Random House Grupo Editorial España Edicions Barbantesa PRHGE Infantil
ISBN
9788482647678
Idioma
Catalán
Publicado
2015
Formato
application/epub+zip
Marca de agua digital
6,99€

El joc del Barça ha obtingut els darrers anys l’admiració i el reconeixement del món sencer. La premsa internacional s’ha tret el barret davant el seu joc i ha proclamat les virtuts dels jugadors i l’entrenador.

Franklin Roer, editor de la prestigiosa The New Republic, afirmà: «El lema del FC Barcelona és “més que un club”. I he de confessar que hi estic d’acord. El Barça és un dels grans regals de Déu al temps d’oci».

Què hi ha darrere d’aquest gran èxit? Què amaga aquesta idea centenària que el Barça és «més que un club»?

Buscant l’essència que ens fa diferents, aquest llibre recull el testimoni de molts barcelonistes, des de Pep Guardiola fins a Leo Messi, passant per Cesc Fàbregas, Carles Puyol o Guillermo Amor; culers de pedra picada com Josep Carreras, el director d’orquestra Antoni Ros-Marbà o el doctor Cugat, i també Josep Maria Minguella o el president Sandro Rosell; recupera les dones implicades en la història i la gestió del club, com Anna Maria Martínez Sagi —la primera directiva— i identifica els grans pioners del planter, com Josep Boter, Oriol Tort o Miquel Gual.

Ser del Barça és... ret tribut a les grans estrelles al camp o a la banqueta, com Samitier, Ladislau Kubala, Helenio Herrera, Johan Cruyff o Ronaldinho, i també jugadors com César, Ferran Olivella, Josep Fusté, Carles Rexach o Xavi Hernández, entre molts d’altres que han estat capitans emblemàtics i ambaixadors del que el Barça simbolitza.